החיפוש שלך
| לוח: |
משומש וחדש |
| סוג: |
כל הסוגים
|
| יצרן: |
פורד 
|
| איזור: |
אזור המרכז 
|
| יד: |
יד 1 
|
* להסרה מהחיפוש לחץ על ה  |
מקד את החיפוש שלך
פורד פוקוס TREND אוט' 1.6 2007
| מס' מודעה: |
2931 |
| |
| יצרן: |
פורד |
דגם: |
פוקוס |
| תת דגם: |
TREND אוט' 1.6 |
| נפח: |
1600 |
שנה: |
2007 |
| מנוע: |
בנזין |
ק"מ: |
93000 |
| יד: |
יד 1 |
גיר: |
אוטומטי |
| בעלות נוכחית: |
פרטי |
מוכן להחלפה: |
כן |
פרטים טכניים |
| סוג מנוע: |
בנזין |
| צבע הרכב: |
כחול |
| צבע פנים הרכב: |
לא מוגדר |
| בעלות נוכחית: |
פרטי |
| מוכן להחלפה: |
כן |
לפרטים נוספים חייגו עכשיו:1800-331-666 טרייד אפ ראשל"צ
תוספות:
מיקום הסוכנות במפה
| שם מלא \ שם הסוכנות: |
|
| איש קשר: |
מכירות |
| עיר/ישוב: |
פתח-תקווה והסביבה |
| טלפון: |
1800-331666 |
| דוא"ל: |
לחץ כאן לפניה למפרסם |
מהי שיטת הליסינג התפעולי ומדוע כמות כה גדולה של עסקים וחברות בוחרות דווקא במסלול זה? כתבה זו תפרט אודות כל הקשור אל ליסינג תפעולי ותעניק לכם מספר טיפים שיעזרו לכם להחליט באם מסלול ליסינג תפעולי הינו המסלול המתאים לכם.
מאמר זה יעסוק בכל הקשור אל גאדג'טים לרכב. גאדג'טים יספקו לכם עניין ויעזרו לכם בכל הקשור אל תחום הבטיחות שלכם ושל הנוסעים האחרים בעת הנהיגה ברכב.
השכרת רכב הינו אחד משירותי התיירות הפופולאריים והנפוצים ביותר שקיימים כיום אצל מרבית מהתיירים והמטיילים ברחבי העולם, אחד מהיעדים הפופולאריים ביותר לבצע בהם כיום השכרת רכב הינה ארצות הברית של אמריקה שנחשבת ליעד התיירות הגדול ביותר ויחד עם זאת גם הפופולארי ביותר.
ממגוון האפשרויות העמודות לרשותנו ומסייעות לנו לבחור את רכבנו הבא, האמצעי הטוב והנוח ביותר לקבלת החלטה הוא ביצוע נסיעת מבחן ברכב המיועד לרכישה.